Thuis

Shenzhen Lepower Optoelectronic Co., Ltd

Bedrijfprofiel

Shenzhen Lepower Opto Electronics Corp., Ltd

(Afkorting " Lepower Corp“, voorraadcode: 838452) opgericht in 2008, is een professionele uitvoerige LEIDENE verlichtingsonderneming belast met hoge machts geleide inkapseling, optisch ontwerp en de LEIDENE lampontwikkeling, heeft als China nationale high-tech onderneming, Chinese van automobilisten-Klasse Kredietfirma geëerd en van in TOP 100 Bedrijven in van de LEIDENE van China de industrie Verlichtingstoepassing geëerd.

 

Lepower Corp, met meer dan 16.000 vierkante meters moderne productie-installatie en tien duizend-rang statische stofvrije workshop, is één van de weinig bedrijven die het eigen sterke onafhankelijke vermogen van R&D en van de innovatie in de LEIDENE van China industrie. Lepower Corp heeft verscheidene nationale octrooien en meer dan 30 gebruiksmodeloctrooien, kan klanten professionele LEIDENE verlichtingsoplossingen aanbieden.

Lepower Corp brandmerkte producten, met inbegrip van hoge machts geleide lichtbron, Rekening de optische lens, de LEIDENE modules en de speciale openlucht LEIDENE lampen, over de hele wereld zijn verkocht en van grote reputatie met zijn professionele kwaliteit genoten. Lepower Corp voert strikt ISO9001 uit: het de kwaliteitsbeheersysteem van 2008, heeft de meeste producten verscheidene tests door gemachtigd Laboratorium, en gekregen Ce, ROHS, lm-80, lm-79, CQC, TUV GS, UL, SAA, CITIZENS BAND en c-Tik certificatie overgegaan. Lepower Corp is een lsoalid van ZHAGA-Unie.

 

Onze Hoofdproductenlijn (allen bereiken 160lm/w):
1. LEIDENE Modules: 30W 40W 50W 60W
2. LEIDENE Straatlantaarn: 30W-300W
3. LEIDEN Vloedlicht: 50W-1200W
4. LEIDEN Hoog Baailicht:

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Shenzhen Lepower Optoelectronic Co., Ltd Shenzhen Lepower Optoelectronic Co., Ltd Shenzhen Lepower Optoelectronic Co., Ltd Shenzhen Lepower Optoelectronic Co., Ltd Shenzhen Lepower Optoelectronic Co., Ltd
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : LEPOWER

Aantal werknemers : 200~300

Jaarlijkse omzet : 31million-35million

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 80% - 90%

Registered capital: 5,380,000 USD

Factory area: 16,000 ㎡

Product: OEM & ODM service

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Slimme LEIDENE Straatlantaarns voor verkoop Van goede kwaliteit Slimme LEIDENE Straatlantaarns voor verkoop Van goede kwaliteit Slimme LEIDENE Straatlantaarns voor verkoop Van goede kwaliteit Slimme LEIDENE Straatlantaarns voor verkoop