Opto Elektronisch Co. van Shenzhenlepower, Ltd

-12 van de jaar Hoge Machts LEIDENE de Leverancier Verlichtingsoplossing

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Nieuws

Opstellingszakelijke relatie met OSRAM sinds 2018!

Van goede kwaliteit Slimme LEIDENE Straatlantaarns voor verkoop
Van goede kwaliteit Slimme LEIDENE Straatlantaarns voor verkoop
Het Lepowerhoge rendement leidde modules (180lm/w), gebruiken wij een partij voor de straatlantaarnprojecten, helpen de super helderheid en de concurrerende prijs ons om meer cliënten, snelle reactie en professionele baan te winnen die zij hebben gedaan!

—— Rodrigo G. van Spanje

Wij werkten 2 jaar samen met de 170lm/w geleide straatlantaarn. Het punt geworden hoge lumen met fabrieksprijs was volkomen kostuum voor ons project. En het houdt onze weg de hele tijd als helderheid. I m waardeert aan hun werk.

—— Moderhack T. van Mexico

Ik heb met Lepower meer dan drie jaar samengewerkt, tijdens de laatste 2 jaar leverden zij me duizendenstukken hoge lichte efficiency LEIDENE modules, ben ik blij om met hen wegens de betrouwbare kwaliteit en de concurrerende prijs te werken.   Een goede ervaring aan me. Dank!

—— Alan L. van de V.S.

De professionele verlichting, rijke ervaring, mijn klant is zeer tevreden met het vloedlicht en vertrouwt meer op me.

—— Dinesh M. van Koeweit

De indrukwekkendste orde is dat één van mijn cliënt 1200W-LEIDEN stadionlicht vergde, pasten zij het voor me aan met zeer goede kwaliteit, helpt het me zowel het vertrouwen als hoge winsten verdienen.

—— Mikhail van Rusland

Het vloedlicht met ons embleem laster ontwerp is zo mooi. Wij zijn zo gelukkig met de goederen. _ons verdeler kopen meer en meer die

—— Enrique J. vorm Spanje

Lepower is de betrouwbaarste partner wij misschien konden hopen om te werken met. De kwaliteit is nog beter het verbazen en de Dienst. De wens kon het evething in ons gamma van Lepower kopen.

—— Arthur van Brazilië

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Opstellingszakelijke relatie met OSRAM sinds 2018!
Opstellingszakelijke relatie met OSRAM sinds 2018!

Van OSRAM Opto de Halfgeleiders (China) Co., Ltd het beroemde merk op LEDs over tehewereld, die velen leiden verschillende zaken van LEDs en LEIDENE Inkapseling 110 jaar.

 

Gisteren, zijn wij verheugd geweest om de professionele Manager van de Dr. en Bedrijfsontwikkeling, Algemene Manager van OSRAM van het Gebied Van Azië en de Stille Oceaan te ontmoeten. Onze onderzoek & ontwikkelingsmanager sprak met Dr. van OSRAM ongeveer 3 jaar. bespreek diep technologie van LEDs hoe te om volledig gebruik van LEDs om meer energie & kosten te besparen voortaan te maken, wegens economische en sneller en snellere de maatschappijontwikkeling.

 

Na vergadering, kwamen wij overeen om samenwerkingsovereenkomsten te ondertekenen voor samen het ontwikkelen van LEDs.

 

Opstellingszakelijke relatie met OSRAM sinds 2018!

Bartijd : 2019-01-22 14:39:19 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen Lepower Optoelectronic Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Sophia

Tel.: +86-13480174506

Fax: 86-755-29682900

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)